Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 maart 2020

Gemeente Mol: Bijzondere coronamaatregelen voor gemeente- en OCMW-raad van 23 maart

Bijzondere coronamaatregelen voor gemeente- en OCMW-raad van 23 maart

De gemeente- en OCMW-raad van maandag 23 maart gaat door, maar het gemeentebestuur neemt wel bijkomende maatregelen. Zo gaat de raad door in Zaal 't Getouw om een correcte afstand tussen de raadsleden te garanderen. Publiek wordt ten stelligste afgeraden om deze zitting bij te wonen. Het audioverslag van de gemeente- en OCMW-raad kan je binnen de tien dagen na de raad beluisteren via https://mol.meetingburger.net/gr.

Lees verder

Zitgedeelte Bistro Apollon sluit de deuren uit voorzorg voor coronavirus

Uit voorzorg voor het coronavirus sluit Bistro Apollon, Sint-Apollonialaan 198, de deuren vanaf vrijdag 13 maar tot en met vrijdag 3 april. Je kan niet meer in het zitgedeelte terecht voor een warme maaltijd. Broodjes en soep afhalen kan nog wel. Alle informatie over het coronavirus in onze gemeente en de maatregelen vind je op www.gemeentemol.be/corona.

Lees verder

Gemeentebestuur schrapt niet-noodzakelijke dienstverlening

In navolging van de federale maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, schrapt het gemeentebestuur tot en met 3 april alle niet-noodzakelijke dienstverlening. De maatregel gaat in vanaf zaterdag 14 maart.

Lees verder

Gemeentebestuur annuleert alle activiteiten uit voorzorg coronavirus

Het gemeentebestuur annuleert alle activiteiten en evenementen (sport, cultuur, folklore,…) tot en met 3 april uit voorzorg voor de verspreiding van het coronavirus. Ook de Zuidkempense Pijl (zondag 22 maart), Den Donk Opent (zaterdag 28 maart), activiteiten, voorstellingen en tentoonstellingen in het Jakob Smitsmuseum, ecocentrum De Goren, Academie voor Muziek en Woord en de Academie voor Beeldende Kunsten, worden geannuleerd of uitgesteld. Volg de maatregelen en annuleringen omtrent het coronavirus in onze gemeente op www.gemeentemol.be/corona

Lees verder