Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 maart 2020

Gemeente Herent: Coronavirus

Gemeente Herent
Coronavirus
Het nieuwe coronavirus (Covid-19) beheerst al enkele weken de actualiteit. Onze gemeente heeft, net als de andere gemeenten, een gemeentelijke veiligheidscel. Die volgt de situatie op de voet, neemt de richtlijnen van de federale overheid als leidraad en grijpt waar nodig in.
Lees verder

Sluiting LDC d'Ontmoeting tot en met 13 april
Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, wordt, na overleg en op vraag van de hogere overheid, het lokale dienstencentrum d'Ontmoeting van Herent gesloten vanaf donderdag 12 maart 2020. Deze regeling geldt voorlopig tot en met maandag 13 april 2020.
Lees verder

Den Bremt - heraanleg voetpaden
De voetpaden in Den Bremt worden heraangelegd. De werken beginnen op 23 maart.
Lees verder

Organiseren indoor activiteiten in gemeente Herent wordt sterk afgeraden
Het gemeentebestuur raadt alle organisatoren in de gemeente Herent sterk af om van 12 maart tot en met 19 april indoor activiteiten te organiseren waar groepen mensen aan deelnemen. Zelf annuleert de gemeente de voorstellingen in De Wildeman en stelt activiteiten als inhuldigingen, infosessies… uit.
Lees verder

Dienstverlening lokaal bestuur Herent
Iedereen heeft een rol om ervoor te zorgen dat het coronavirus zo weinig mogelijk verspreidt. Dat kan onder andere door contact met anderen te beperken. We vragen uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als het kan en het thuisloket te gebruiken.
Lees verder