Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 12 februari 2020

UiT in Vlaanderen: Muziek: 6 ontdekkingsconcerten in het voorjaar

UiT in Vlaanderen
Muziek: 6 ontdekkingsconcerten in het voorjaar
Muziek: 6 ontdekkingsconcerten in het voorjaarCopyright: Shht
Lees verder

6 concerten om te ontdekken
Label: MuziekIntro: Syrische techno, slaapkamerpop of een geluidsfestival? Deze muziek is het ontdekken waard.Vlieg:  Link: Recht naar de ticketbalieImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Hoort, de liefde roept ...
Preheader: Win filmtickets voor 'The Gentlemen' Muziek 6 concerten om te ontdekken Syrische techno, slaapkamerpop of een geluidsfestival? Deze muziek is het ontdekken waard. Recht naar de ticketbalie 7 tips Plan je valentijnsdate Deze romantische uitstapjes doen...
Lees verder

Win tickets voor Anima Festival
Liefde in Kaboel Tekenfilms, iets voor kinderen? Niet op Anima Festival: van 21 februari tot 1 maart pik je in Flagey en Cinema Palace de wonderlijkste animatiefilms mee, ook voor volwassenen. Eén van die films is Les Hirondelles de Kaboul. Dat is een aangrijpende film die zich afspeelt in Kaboel...
Lees verder

6 tips voor wie valentijn maar niks vindt
Label: Alles behalve romantiekIntro: Hou vol, 14 februari is voorbij voor je het weet. Tracht te overleven met deze tips.Vlieg:  Link: Ik vind valentijn platte commerceImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win tickets voor Anima Festival
Label: WedstrijdIntro: Eind februari pik je in Brussel de wonderlijkste animatiefilms mee, ook voor volwassenen.Vlieg:  Link: Ik vind animatiefilms geweldigImage: Museumpas: 
Lees verder

End of Winter
Label: Festival in KortrijkIntro: Tel af naar de lente met een weekend vol theater, dans en fascinerende installasties.Vlieg:  Link: Ik vind dat de winter gedaan mag zijnImage: Museumpas: 
Lees verder