Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 februari 2020

Stad Tongeren: Sabine wint 500 euro met ambi.pas

Sabine wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Sabine Meers wint als vierde 'een soldenbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij kapsalon 'Mio Mondo', Sint-Truiderstraat te Tongeren.
Lees verder

Valentijnshoppen op donderdagmarkt
Kom donderdag 13 februari 'Valentijnshoppen' op de markt en maak kans op 100 euro marktbudget.
Lees verder

Myriam wint 500 euro
Mevrouw Myriam Vaesen wint als vijfde 'Een soldenbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij JP's brasserie, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Volg de slechtvalken op onze Basiliektoren live via webcam
Op de kerktoren van de Basiliek broeden al enkele jaren slechtvalken in een nestkast. Het koppel slechtvalken vormde zich vorig broedseizoen (2018) en bracht intussen 3 jongen groot. U kunt ze nu via de webcam live volgen.
Lees verder

Afbraak pand Maastrichtersteenweg
Maandag 17 februari start het Agentschap Wegen en Verkeer met de afbraak van het pand op de Maastrichtersteenweg 230. Het gaat om de voormalige fruit- en groentewinkel. Deze werkzaamheden kaderen in de voorbereidingen voor de aanleg van het tweede deel van de Noordoostelijke Omleidingsweg.
Lees verder

Brede weersverzekering vervangt rampenfonds
Het rampenfonds wordt vanaf dit jaar geleidelijk aan afgebouwd. Om nog in aanmerking te komen voor vergoedingen uit het rampenfonds bij schade aan niet-verzekerde teelten, zal minstens 25% van uw bedrijfsareaal verzekerd moeten zijn via een erkende brede weersverzekering.
Lees verder