Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 26 februari 2020

Stad Tongeren: Larissa wint 500 euro met ambi.pas

Larissa wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Larissa Stas wint als eerste 'Een Valentijnbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Standing House, Plein te Tongeren.
Lees verder

Infosessies: Duurzaam (ver)bouwen
In de Ambiorixzaal van het AC Praetorium (Maastrichterstraat 10) vinden de volgende maanden infoavonden plaats over duurzaam (ver)bouwen. De sessies (in samenwerking met Fluvius) gaan telkens van start om 19.30 uur. De deelname is gratis.
Lees verder

Vernieuwde educatieve zoektocht
Toerisme Tongeren zet met een vernieuwde educatieve zoektocht in op jongeren. Net zoals bij de nieuwe toeristische gids 2020, werd er veel aandacht besteed aan een frisse en toegankelijke brochure, met mooie foto's van goede kwaliteit. Een uitgave die zeker niet zal misstaan tussen de gekafte boeken
Lees verder

Inschrijven voor schooljaar 2020-2021
Gaat uw kind volgend schooljaar voor het eerst naar school of start uw kind in het secundair onderwijs? Of wil u van school veranderen? Dan gaat u best nu al op zoek naar een school.
Lees verder

Lamberto wint 500 euro met ambi.pas
De heer Lamberto Driesen wint als tweede 'Een Valentijnbudget met de ambi.pas'. Hij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij café Balanja, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

Infomoment: Uw hart, onze zorg
Donderdag 19 maart organiseert het az Vesalius i.s.m. de stad Tongeren (van 18.30 tot 21.30 uur) een infoavond over hartziekten in het cc De Velinx. Om 19 uur is er een symposium.
Lees verder