Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 11 februari 2020

Gemeente Mol: Extra kermisdag voor Achterbos: zondag 16 februari van 14 tot 20 uur

Extra kermisdag voor Achterbos: zondag 16 februari van 14 tot 20 uur

Op algemeen verzoek van de foorreizigers geeft het gemeentebestuur toestemming om ook op zondag 16 februari nog een extra kermisdag te organiseren in Achterbos. Dit betekent concreet dat alle kermiskramen en -attracties een week langer blijven staan.

Lees verder

Storm Ciara: Kermis Achterbos open op maandag 10 februari

Na een gemeentelijk veiligheidsoverleg besliste burgemeester Wim Caeyers dat de kermis in Achterbos deze maandagnamiddag mag openen om 14 uur. De stormwind nam in voldoende mate af om een veilige kermis te garanderen. Wel blijft het gemeentebestuur waakzaam de komende uren én volgen we de weersontwikkelingen op de voet. Verder vragen we aan de foorreizigers dat zij individueel voor hun attractie en/of kraam nog een grondige controle uitvoeren. Bij de minste twijfel over de veiligheid moeten ze sluiten. Je kan de kermis nog tot en met dinsdag 11 februari bezoeken.

Lees verder

Schrikkelshoppen in 't Centrum op zaterdag 29 februari: heel veel leuke acties!

Op zaterdag 29 februari – Schrikkeldag- voorzien heel wat handelaars voor alle shoppers een leuke actie. Bekijk de volledige lijst met acties hier en plan een gezellige shoppingtrip in #MooiMol.

Lees verder

Al 321 ingevulde enquêtes over verslaving. Neem ook deel!

Al 321 inwoners, ouders en hulpverleners vulden de enquête over verslaving in. Via deze bevraging willen we een duidelijk beeld krijgen van de problemen die inwoners en hulpverleners ervaren. Daarnaast zal de bevraging duidelijk de noden blootleggen. Word jij geconfronteerd met verslaving? Neem dan ook deel en vul de bevraging in voor 29 februari.

Lees verder