Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 februari 2020

Gemeente Mol: Alyssa Houtmeyers wint tekenwedstrijd Grote Jaarmarkt 2020

Alyssa Houtmeyers wint tekenwedstrijd Grote Jaarmarkt 2020

Alyssa Houtmeyers van de gemeentelijke basisschool Mozawiek (Ezaart) wint dit jaar de tekenwedstrijd georganiseerd rond de Grote Jaarmarkt. Het foorcomit├ę, bestaande uit verschillende foorreizigers die naar onze kermis komen, selecteerde de tekening van Alyssa uit de 1.624 knappe inzendingen. De tekening werd verwerkt tot een promotieaffiche voor de Grote Jaarmarkt die plaatsvindt van 21 tot en met 24 maart.

Lees verder

Bekendmaking van een vergunningsaanvraag voor de opslag van springstoffen

RENEWI NV heeft bij de  deputatie een vergunningsaanvraag ingediend voor de opslag van springstoffen. Het betreft een aanvraag voor de opslag van explosiefgevaarlijke afvalstofffen op de percelen gelegen Berkebossenlaan 7-9, 2400 Mol, kadastraal gekend als 1ste afdeling, sectie G, perceelnummer 907B, 898C, 898D, 898E .

Lees verder

Gemeenteraadszitting op maandag 17 februari

Op 17 februari staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke ge├»nteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Geen Peuterspeelpunt op woensdag 19 februari door verhuis naar nieuwe locatie

Op woensdag 19 februari is er geen Peuterspeelpunt. Die dag nemen we de tijd om met Peuterspeelpunt te verhuizen van kinderclub Krekeltje naar de nieuwe locatie kinderclub Windekind, Beukenbosstraat 15 in Achterbos. Vanaf 4 maart vindt Peuterspeelpunt tijdens het schooljaar plaats in kinderclub Windekind (en niet meer in kinderclub Krekeltje).

 

Lees verder