Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 14 februari 2020

Gemeente Mol: 240 senioren genieten van gezellig samenzijn tijdens ‘Oud lief, ik hou van jou’

240 senioren genieten van gezellig samenzijn tijdens 'Oud lief, ik hou van jou'

240 senioren genoten op 13 februari in het Miloheem van het ontmoetingsmoment 'Oud lief, ik hou van jou'. Alle 75-plussers en zorgbehoevende 65-plussers uit onze gemeente werden uitgenodigd voor dit gezellig samenzijn. Deze activiteit werd georganiseerd door de seniorenraad in samenwerking met de dienst seniorenplus.

Lees verder

Trekkende padden krijgen vrije oversteek in Eendenstraat vanaf 14 februari

In een deel van de Eendenstraat in Millegem geldt vanaf 14 februari tot 15 april regelmatig een doorgangsverbod, uitgezonderd fietsers en voetgangers. Tijdens nachten met veel kans op paddentrek gaat de weg 's avonds dicht vanaf 18 uur tot 7 uur 's ochtends. Het doorgangsverbod moet de diertjes een veilige overtocht garanderen.

Lees verder

Doorgangsverbod in Meyerstraat en Heilandstraat van 19 tot en met 21 februari

Van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 februari voert PIDPA rioleringswerken uit in de Heilandstraat en Meyerstraat in Wezel. Ter hoogte van de werfzone geldt telkens een doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen de werfzone wel passeren. Een omleiding is telkens voorzien.

Lees verder

Peuterspeelpunt in kinderclub Bieke op 21, 26 en 28 februari

Op vrijdag 21, woensdag 26 en vrijdag 28 februari vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn er tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Lees verder