Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 februari 2020

Gemeente Herent: Werken op nieuwe Mechelsesteenweg (N26) aan op- en afritten in Herent

Gemeente Herent
Werken op nieuwe Mechelsesteenweg (N26) aan op- en afritten in Herent
Wegen en Verkeer voert in het voorjaar van 2020 aanpassingen uit aan de oversteekplaatsen aan de kruising van de N26 en de E314 in Leuven en Herent. De werken zijn bedoeld om de verkeerssituatie op de N26 veiliger te maken voor fietsers en autobestuurders.
Lees verder

Houten tafels en banken voor de uitleendiensten
De houten tafels en banken van 220 cm verhuizen van de uitleendienst sport- en spelmateriaal naar de uitleendienst evenementenmateriaal. Dat betekent dat die vanaf nu ook op locatie geleverd worden voor Herentse verenigingen, buurtcomités en scholen.
Lees verder

Nieuwe vacatures lokaal bestuur Herent
Het lokale bestuur zoekt een afdelingshoofd omgeving, een deskundige ontwikkeling en een deskundige lokaal dienstencentrum. U kunt solliciteren tot 2 maart 2020.
Lees verder

Eén keuzemenu voor de twee noodnummers
Vanaf nu krijgt u bij het bellen naar de noodnummers 112 of 101 een keuzemenu: - druk 1: voor ziekenwagen of brandweer; - druk 2: voor politie. U wordt altijd geholpen, ook als u niets of verkeerd kiest.
Lees verder

Rioleringswerken in Radioweg
In het deel van de Radioweg waar nu geen riolering ligt, worden rioleringswerken uitgevoerd met afkoppeling van de bestaande woningen.
Lees verder