Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 januari 2020

Stad Tongeren: Hilde wint 500 euro met ambi.pas

Hilde wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Hilde Severijns uit Koninksem wint als tweede 'een kerstbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij brasserie Century, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Mimi wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Mimi Peeters uit Tongeren wint als derde 'een kerstbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Skin Secrets, Hemelingenstraat te Tongeren.
Lees verder

Rioleringswerken Zammelen
Vanaf 13 januari t.e.m. Pasen worden er in opdracht van aquafin rioleringswerken uitgevoerd t.h.v. het kruispunt Bissemstraat en Herkstraat in Zammelen (Kortessem). Er wordt een gescheiden rioleringsstelstel aangelegd in een gedeelte van de Keipoelstraat, Zammelenstraat en Bissemstraat.
Lees verder

Vacature brandweer: Verantwoordelijke onderhoud ademlucht
De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg zoekt een verantwoordelijke 'onderhoud ademlucht'. Deze verantwoordelijke zorgt vanuit onze centrale werkplaats voor het onderhoud van de adembescherming.
Lees verder

Cindy wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Cindy Poismans uit Widooie wint als eerste 'een soldenbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Jeans station, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Werken Driekruisenstraat
Van 20 januari t.e.m. 7 februari worden er werken uitgevoerd in de Driekruisenstraat tussen de Europalaan en Bilzersteenweg. Er geldt op dat gedeelte van de Driekruisenstraat tijdelijk eenrichtingsverkeer.
Lees verder