Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 7 januari 2020

Herenthout: Campagne ‘Winkelhier’ … koop bewust!

Herenthout
Campagne 'Winkelhier' … koop bewust!
UNIZO roept de consument op om bewuster te kopen bij ondernemers van hier met de campagne 'Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.' Met de campagne wil UNIZO zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten, en door consumenten bewust te maken van het belang van lokaal kopen. Want van winkelhieren wordt het hele land beter.
Lees verder

Start AA in Herenthout (Anonieme Alcoholisten)
De AA is een praatgroep enkel voor alcoholisten. Het hoofddoel is nuchter blijven en andere alcoholisten helpen nuchterheid te bereiken. Op donderdag 9 januari 2020 is er een open vergadering over de werking en met persoonlijke getuigenissen. Op donderdag 16 januari 2020 gaat om 19 uur de eerste bijeenkomst van start met als thema 'Nieuwe start'.
Lees verder

Verkeer verboden in Kloosterstraat
Wegens werken aan het gas- en elektriciteitsnetwerk in de Langstraat zal, omwille van de verkeersveiligheid, van 13 tot en met 17 januari 2020 alle verkeer verboden zijn in Kloosterstraat, het gedeelte tussen Langstraat en Luttelvelden. In de Langstraat zal ter hoogte van het kruispunt met de Kloosterstraat, de voorrangsregel van toepassing zijn.
Lees verder

Infoavond | Erfrecht
Op donderdag 23 januari 2020 brengt Paul Nijs, licentiaat in de rechten en bestuurswetenschappen, op uitnodiging van ACV Herenthout en beweging.net, een lezing over huwen, samenwonen, schenken en erven. Welke juridische gevolgen heeft dit en welke administratie is hiervoor nodig?
Lees verder