Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 13 januari 2020

Gemeente Mol: Nieuw infomagazine in de bus: 30 inwoners loodsen je door het meerjarenplan

Nieuw infomagazine in de bus: 30 inwoners loodsen je door het meerjarenplan

Heb jij het goedgekeurde meerjarenplan 2020-2025 al doorworsteld? Geen zorgen, 30 inwoners deden het voor jou. Op vrijdag 10 januari valt het splinternieuwe infomagazine in de brievenbussen van onze inwoners. Aan de hand van foto's, quotes en korte filmpjes loodsen we de lezer op een luchtige manier doorheen de speerpunten van ons meerjarenplan.

Lees verder

Storm maart 2019 erkend als ramp, vraag nu schadevergoeding Rampenfonds aan

De storm en rukwinden die tussen 9 en 15 maart 2019 plaatsvonden zijn erkend als ramp. Dit betekent dat inwoners uit onze gemeente een schadevergoeding kunnen aanvragen bij het Vlaams Rampenfonds. Dit kan hier online tot en met dinsdag 31 maart 2020.

Lees verder

Gemeentebestuur legt wervingsreserve technisch assistent logistiek en wegen aan

Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor een periode van drie maanden voor de functie van technisch assistent logistiek en wegen, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3, voor mogelijke toekomstige vacatures in contractueel dienstverband voor bepaalde en onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 januari 2020 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Allerbeste wensen voor 2020!

Team ABK wenst iedereen een (veer)krachtig en inspirerend 2020!
Hopelijk heeft de wintervakantie niet te lang geduurd …, en is iedereen vol enthousiasme terug aan de slag kunnen gaan in het atelier!

 

Lees verder