Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 januari 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

Gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers

Hou je graag alles spik en span? Ben je op zoek naar een halftijdse job in de vroege uurtjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat! Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor halftijdse poetsmedewerkers, niveau D voor toekomstige vacatures voor bepaalde duur van drie maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul dan ten laatste op 19 januari 2020 het online sollicitatieformulier in.

Lees verder

Extra belasting op grote woon- en verkavelingsprojecten

Sinds 1 januari 2020 geldt in onze gemeente een nieuw belastingsreglement voor het behandelen van omgevingsvergunningen. Dit nieuwe reglement voorziet een substantieel hogere belasting voor meergezinswoningen en verkavelingen in vergelijking met de vroegere tarieven.

Lees verder

Nieuwe openingsuren voor Het Kompas vanaf 2020

Vanaf januari 2020 wijzigen de openingsuren van Het Kompas. Onze vrijwilligers staan elke woensdag vanaf 9.30 uur tot 12 uur klaar in het zaaltje boven Bistro Apollon, Sint-Apollonialaan 198, om nieuwkomers met vragen wegwijs te maken.

Lees verder

Aanpassingen in reglement maken renteloze lening voor verenigingen interessanter

Het reglement 'renteloze lening cultuur-, jeugd-, sportsector' is gewijzigd. Goed nieuws voor de verenigingen! Voortaan moeten zij maar 85 % van het geleende bedrag terugbetalen. Bovendien wordt het maximum te lenen bedrag opgetrokken naar 100.000 euro. Klik hier voor meer info.

Lees verder