Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 januari 2020

Gemeente Herent: De gemeente luistert naar jouw mening over sport en bewegen

Gemeente Herent
De gemeente luistert naar jouw mening over sport en bewegen
Ben je een actieve of passieve sporter, een ouder van sportende kinderen, werk je in de sportmedische sector, ben je sportlesgever of wil je gewoon je zeg doen over sporten en bewegen in Herent? Dan ben je welkom op het Advies-en Overlegplatform Sport (AOP).
Lees verder

Gemeente- en OCMW-raad 14 januari 2020
De voorzitter nodigt de inwoners uit op de gemeente- en OCMW-raadszitting om 19.30 uur in De Kouter, raadzaal Haagbeuk (1ste verdieping), Spoorwegstraat 6, 3020 Herent. U bent van harte welkom.
Lees verder

De bibliotheek is uitzonderlijk gesloten op vrijdag 10 januari
Vanwege de nieuwjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel, is de bibliotheek uitzonderlijk gesloten op vrijdag 10 januari
Lees verder

Winnaars duurzaamheidssubsidie 2019
De winnaars van de duurzaamheidssubsidie voor buurtfeesten zijn bekend! De eerste plaats is voor de 'Groene driehoek van Diependaal', gevolgd door de buurtcomités van de Sint-Michielsstraat, Neerijsestraat, Mechelsesteenweg en Godelinde. Proficiat en bedankt aan alle deelnemers!
Lees verder

Aanpassingen oversteekplaatsen aan kruising Mechelsesteenweg met E314
Wegen en Verkeer voert in het voorjaar van 2020 aanpassingen uit aan de oversteekplaatsen aan de kruising van de Mechelsesteenweg (N26) en de E314 in Leuven en Herent. De voorbereidende beginnen starten op maandag 20 januari.
Lees verder