Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 11 januari 2020

Gemeente Edegem: Extra ophaling restafval in zone 3A op vrijdag 10 januari

Gemeente Edegem
Extra ophaling restafval in zone 3A op vrijdag 10 januari
De huisvuilploeg liet ons weten dat ze een keer extra langskomen in de zone 3A op vrijdag 10 januari om het restafval op te halen. Ze doen dit op eigen initiatief. Woon je in deze zone 3A (centrum)? Zet je afvalcontainer voor 6 uur 's morgens buiten of vanaf 18 uur 's avonds de dag voordien. Opgelet: deze extra ophaling is niet terug te vinden op de ophaalkalender. Enkel restafval wordt...
Lees verder

Restwarmte van AGFA-Gevaert verwarmt 350 gezinnen
Een primeur in Edegem en Mortsel: honderden bewoners van de nieuwe wijk Minerve genieten binnenkort van de restwarmte die vrijkomt bij Agfa-Gevaert in Mortsel.
Lees verder

Veilige asbestophaling
Asbest werd vroeger vaak gebruikt in de bouwsector. Wanneer asbeststof vrijkomt – bijvoorbeeld door slijtage of afbraak – bestaat het gevaar dat de vezels ingeademd worden. De gemeente en IGEAN helpen je in samenwerking met OVAM graag door je asbestafval op te halen aan huis. Het nodige materiaal om je afval in te deponeren, kan je aankopen of huren en laten leveren op de werf. Nadien kan je het...
Lees verder

De bladzuiger is buiten strijd
De bladzuiger is buiten strijd door een technisch defect. We hopen zo snel mogelijk terug operationeel te zijn! Het zal ten vroegste zijn vanaf maandag 20 januari.
Lees verder

Jeugdsport dans 2020
Initiatie dans voor kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar.
Lees verder

TIENERSPORTDAG sneeuwpret en sportmix
Ga je mee naar Aspen-Antarctica in Wilrijk? Je krijgt er anderhalf uur les en daarna kan je nog een half uurtje vrij skiĆ«n , snowboarden. Het tweede deel van de dag wordt je ondergedompeld in een mix van sport enspel Regionale sportdag voor jongeren van 11 tot 16 jaar (° 2004-2009).
Lees verder