Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 januari 2020

Gemeente Boom: Sportkampen paasvakantie

Sportkampen paasvakantie
In de paasvakantie kunnen kinderen van 3 tot 14 jaar zich uitleven tijdens de sportkampen. Van zodra het programma helemaal af is, zal dit op de website gepubliceerd worden.
Lees verder

Nog tickets voor ochtendvertoning The Lion King
Op zondag 19 januari vertoont CC De Steiger de Nederlands gesproken versie van The Lion King in de Schouwburg. Voor de ochtendvertoning zijn er nog tickets te koop, in de namiddag is alles uitverkocht.
Lees verder

Zitdagen EnergieK loket in Boom
Ben je van plan om je huis te verbouwen? En denk je hierbij aan energiebesparende renovaties? Dan sta je er niet alleen voor. Het EnergieK huis helpt je graag verder. Vanaf nu kan je op een aantal momenten in het Boomse gemeentehuis advies op maat krijgen.
Lees verder

Concertantes zorgen voor ambiance in de schouwburg
Ans en Wilma houden wel van een uitdaging! Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Iedereen die daar bij wil zijn, moet zeker tickets kopen voor de voorstelling op 26 januari in CC De Steiger.
Lees verder

'The Favourite' op witte doek in CC De Steiger
Op dinsdag 28 januari vertoont CC De Steiger de film 'The Favourite', over de 18de eeuwse koningin Anne.
Lees verder

Boomse Gregory Frateur speelt thuismatch
Op vrijdag 7 februari staat Gregory Frateur, die uit Boom afkomstig is, op het podium van CC De Steiger. Samen met Lady Linn en Stijn Meuris brengt hij Murderballads Extended.
Lees verder