Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 december 2019

Vlaanderen: Erkenning 8 lokale radio’s

Vlaanderen
Erkenning 8 lokale radio's
Minister Dalle erkende op maandag 25 november 2019 acht nieuwe lokale radio-omroeporganisaties : deze erkenning volgt uit een eerdere oproep tot kandidaatstelling van begin mei 2019 door zijn voorganger, Minister Gatz.
Lees verder

Sectormoment cultuureducatie - 29 januari 2020
Op woensdag 29 januari 2020 organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media het sectormoment cultuureducatie. Tijdens dit sectormoment staat de dialoog tussen het beleid en de cultuureducatieve sector centraal. Concreet wordt gefocust op de recente wijzigingen in het beleid met impact op het cultuureducatieve veld en het toekomstige beleid omtrent cultuureducatie. De studiedag is in eerste instantie bedoeld voor professionals of vrijwilligers die in een cultuur-, jeugd- of mediaorganisatie betrokken zijn bij de cultuureducatieve werking en praktijk. Zowel cultuureducatieve medewerkers als...
Lees verder

Een warme kerst en een gelukkig nieuwjaar!
Het Departement Cultuur, Jeugd en Media wenst je een fijne kerst en een gelukkig 2020 dat bol staat van inspiratie! We herinneren je er nog aan dat het departement gesloten is van 24 december 2019 tot en met 2 januari 2020.
Lees verder