Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 december 2019

Stad Tongeren: Sluitingsdagen stads- en OCMW-diensten

Sluitingsdagen stads- en OCMW-diensten
De OCMW-diensten in De Semper en de stadsdiensten in het Praetorium zijn gesloten op woensdag 25 december (Kerstmis), donderdag 26 december (tweede kerstdag), woensdag 1 januari (Nieuwjaar) en donderdag 2 januari. Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december zijn onze diensten namiddag gesloten.
Lees verder

Vuurwerk mag enkel op oudejaarsnacht
De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur en misschien denkt u eraan om de overgang van oud naar nieuw extra in de verf te zetten met een spetterend vuurwerk. In Tongeren mag dit enkel op oudejaarsnacht tussen 23 uur en 1 uur.
Lees verder

Afvalkalender 2020
Wanneer wordt uw restafval, pmd, tuinafval,… opgehaald? U vindt alle data terug in de afvalkalender van Limburg.net die volgende week (16 tot 20 december) in de bus valt.
Lees verder

Quotum huisvuilzakken en GFT-sticker 2020
Elk Tongers gezin betaalt een afvalbelasting aan Limburg.net voor de inzameling en de verwerking van het afval. In dat bedrag zit een tegoed aan huisvuilzakken. Dit aantal hangt af van de samenstelling van het gezin op 1 januari 2020.
Lees verder

Ria wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw Ria Van der Vur uit Tongeren wint als eerste 'een kerstbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij schoonheidssalon 'La beautique', Sint-Truiderstraat te Tongeren.
Lees verder

Hilde wint 500 euro met amib.pas
Mevrouw Hilde Severijns uit Koninksem wint als tweede 'een kerstbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij brasserie Century, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder