Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 december 2019

Stad Tongeren: Het feestje begint al in de bus

Het feestje begint al in de bus
Zet de laatste dag van het jaar samen met vrienden en familie een stapje in de wereld. De Lijn brengt u naar het feest en daarna ook weer veilig naar huis.
Lees verder

'Wat is het waard' op antiekmarkt
Op 8 december kunt u als bezoeker van de antiekmarkt gratis uw objecten laten schatten door experts. De schattingen gaan door in de Eburonenhal van 9 tot 13 uur. Inschrijven is niet nodig.
Lees verder

Bernard wint 500 euro met ambi.pas
Priester Bernard wint als derde 'een pakjesbudget met de ambi.pas'. Hij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij delicatessenzaak 'Rok 4', Hemelingenstraat te Tongeren.
Lees verder

Wegenwerken Koninksemsteenweg
Op maandag 9 en dinsdag 10 december wordt het gedeelte Koninksemsteenweg tussen Kogelstraat en Elisabethwal afgesloten voor verkeer van 7.30 tot 16.30 uur. Er gebeuren dan herstellingswerken aan het wegdek. Er wordt een omleiding voorzien via de Kogelstraat en Cottalaan.
Lees verder

Vredeslicht komt opnieuw naar Tongeren
De vrienden van de kerststal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek organiseren op zaterdag 21 en zondag 22 december opnieuw een tweedaags kerstevent. Hiermee brengen ze het Vredeslicht naar Tongeren.
Lees verder

Nieuwjaarsreceptie: 5 januari 2020
Samen klinken we op het nieuwe jaar. Het stadsbestuur nodigt u graag uit op de nieuwjaarsreceptie in open lucht op zondag 5 januari 2020 van 11 tot 13 uur op de Grote Markt.
Lees verder