Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 3 december 2019

Gemeente Mol: Peuterspeelpunt in kinderclub Bieke op vrijdag 6 december

Peuterspeelpunt in kinderclub Bieke op vrijdag 6 december

Door een snipperdag vindt Peuterspeelpunt op vrijdag 6 december plaats in kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn er tussen 8.30 en 12 uur welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Lees verder

Leerlingen en leerkrachten vieren verjaardagsfeest '100 jaar school' Ezaart

School Ezaart bestaat 100 jaar en pakt dit schooljaar uit met een heus feestprogramma. Eén van de activiteiten was het verjaardagsfeest '100 jaar school' op maandag 2 december. Speciaal voor deze gelegenheid trokken zowel leerlingen als leerkrachten kledij aan van 100 jaar geleden en was de school mooi versierd in het thema '100 jaar'.

Lees verder

Inschrijven sportactiviteiten sportdienst januari-juni 2020 vanaf 9 december

Op maandag 9 december starten de inschrijvingen voor de sportactiviteiten januari-juni 2020 georganiseerd door de sportdienst. Vanaf 19 uur kan je zowel online via www.gemeentemol.be/sport inschrijven, als ter plaatse op het sportsecretariaat in de inkomhal van de sporthal, Rode-Kruislaan 20. Info over het inschrijven en het aanbod vind je in de brochure van de sportdienst, verkrijgbaar in sportcentrum Den Uyt of te downloaden via www.gemeentemol.be/sport.

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie in december

De lokale politie Balen – Dessel - Mol plant in december weer enkele verkeersacties. Op dinsdag 10 december wordt er geflitst in de Pompstraat en op woensdag 18 december in de Wateringstraat. Op donderdag 12 december patrouilleren agenten in heel de zone. Op dinsdag 17 december controleren agenten in het Centrum en vooral ook in de omgeving van de dinsdagmarkt. Ook op andere dagen mag je je aan controles verwachten, respecteer steeds de verkeersregels.

 

Lees verder