Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 december 2019

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week) in contractueel dienstverband, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur (drie maanden met kans op verlenging) voor een spoedige indiensttreding. We leggen een werfreserve aan. Interesse? Stuur ten laatste op 29 december je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Wie verdient volgens jou de Molse Cultuurprijs of de Culturele Carrièreprijs?

Begin 2020 reiken de Cultuurraad en het gemeentebestuur niet alleen de jaarlijkse Molse Cultuurprijs 2019 uit, maar ook een Culturele Carrièreprijs. Welke activiteit, persoon of groep komt hiervoor in aanmerking? Dien je kandidatuur in vóór 31 december 2019.

Lees verder

Zwembad Vita Den Uyt gesloten op 7 december vanaf 16 uur

Zwembad Vita Den Uyt is op zaterdag 7 december vanaf 16 uur gesloten. Normaal is het zwembad op zaterdag open van 7.30 tot 22.30 uur. Het zwembad wordt die avond vrijgehouden voor de atleten die deelnemen aan een zwemwedstrijd, georganiseerd door Mozka Zwemclub.

 

Lees verder

Zuiderring niet bereikbaar vanuit Ezaart via Borgerhoutsendijk op 5 december

Op donderdag 5 december is de Zuiderring (N71) vanuit Ezaart/Ginderbroek niet bereikbaar via de Borgerhoutsendijk. De toegang is afgesloten. De maatregel geldt van 9 tot 16 uur. Fietsers en voetgangers kunnen wel door. Omleidingen worden voorzien.

Lees verder