Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 21 december 2019

Gemeente Edegem: Tips om afvalarm te feesten

Gemeente Edegem
Tips om afvalarm te feesten
Tijdens eindejaarsfeesten, tuinparty's of verjaardagsfuiven laten we ons eens lekker gaan. De dag erop volgt de ontnuchtering. Al dat afval! Geschenkpapier, papieren tafelkleden, plastic bekers, versiering, plastic borden en bestek, aluminium wegwerpschotels van de traiteur, krimpfolie… De huisvuilzak of -container is vlug gevuld. Feesten kan met heel wat minder afval.
Lees verder

Aangepaste openingsuren ecopark op vrijdag 20 december
Het ecopark zal op vrijdag 20 december pas om 11 uur open zijn. Door een onderbemanning kunnen de openingsuren de komende periode wijzigen. Er is beslist om voorrang te geven aan de huisvuilophaling. Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie over de openingsuren.
Lees verder

Bouwplannen? Gratis bouwadvies!
In samenwerking met Kamp C, provincie Antwerpen en de gemeenten Boechout, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Aartselaar, Borsbeek en Edegem worden er gratis bouwadvies momenten georganiseerd. Start je met bouwplannen of heb je al plannen op papier? Een extra advies en tweede opinie is altijd meegenomen.
Lees verder

De Langste Edegemse Feesttafel
Een betere wereld begint bij ons eten. Bij jou, aan tafel. Daarom lanceren Rikolto, De Standaard en EOS Tracé Het Grootste Diner Ter Wereld.
Lees verder