Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 december 2019

Gemeente Boom: Zet de kerstvakantie goed in met een afterwork

Zet de kerstvakantie goed in met een afterwork
Heb jij ook vanaf 21 december vakantie? Of moet je nog werken, maar heb je op vrijdagavond wel een feestje verdiend? Kom dan op vrijdag 20 december naar Boom Wintersfeer.
Lees verder

Lokaal bestuur nodigt Bomenaars uit om te klinken
Op zondag 22 december nodigt het college van burgemeester en schepenen alle Bomenaars uit tussen 18u en 20u om samen te komen klinken op de feestdagen.
Lees verder

Koopzondagen in Boom
Op 15, 22 en 29 december kan je in heel wat Boomse handelszaken terecht voor je kerstinkopen. Al wie graag lokaal winkelt, is natuurlijk welkom om ook op zondag de lokale handelaars te steunen.
Lees verder

Aangepaste openingsuren van de bib tijdens de feestdagen
De bib past haar openingsuren aan tijdens de feestdagen. Je uitleentermijn is zodanig aangepast, dat deze nooit vervalt tijdens de feestdagen.
Lees verder

De Lerarenkaarten zijn er
Vanaf maandag 16 december kan je je Lerarenkaart van Klasse afhalen in de Boomse bib. Dat kan tijdens de openingsuren van de bib en op vertoon van je ID-kaart of oude Lerarenkaart.
Lees verder

Subsidies voor duurzame en rechtvaardige activiteiten
Het Lokaal Bestuur Boom wil iedereen die zich actief inzet voor duurzaamheid en rechtvaardigheid een duwtje in de rug geven. Bomenaars, Boomse scholen of verenigingen die op activiteiten een mondiale boodschap verspreiden, kunnen hiervoor subsidie krijgen.
Lees verder