Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 9 november 2019

UiT in Vlaanderen: Wat te doen op 11 november?

UiT in Vlaanderen
Wat te doen op 11 november?
Wat te doen op 11 november?
Lees verder

Win tickets voor 'De Notenkraker'
Label: WedstrijdIntro: Een balletspektakel voor het hele gezin met virtuoze danspartijen en prachtige muziek.Vlieg:  Link: Win het ideale kerstcadeauImage: Museumpas: 
Lees verder

Vier Sint-Maarten
Label: Die andere goedheilige manIntro: Bereid je voor op Sint-Maarten met bietenstoeten en lichtjeswandelingen.Vlieg: Voor kinderen Link: Snoep, sfeer en warmteImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Wat te doen op 11 november?
Label: 4 tipsIntro: Kies op Wapenstilstand voor een museum dat wél open is of een supersonische fietstocht.Vlieg:  Link: Een goed besteed dagje vrijImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Loert 11 november om de hoek, dan komt Sint-Maarten op bezoek.
Preheader: Win tickets voor De Notenkraker 4 tips Wat te doen op 11 november? Kies op Wapenstilstand voor een museum dat wél open is of een supersonische fietstocht. Een goed besteed dagje vrij Die andere goedheilige man Vier Sint-Maarten Bereid je voor op Sint-Maarten...
Lees verder

Kunstenfestival AMOK
Label: 10 dagen in BruggeIntro: Artiesten laten in hun hoofd kijken en een krijtkunstenaar tekent zich een weg door de stad.Vlieg:  Link: Kies uit meer dan 50 voorstellingen en concertenImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

11 november: 3 oorlogsmusea
11 november: 3 oorlogsmusea
Lees verder