Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 5 november 2019

Herenthout: Snelheidsbeperking in Wiekevorstse Steenweg wordt opnieuw verlengd

Herenthout
Snelheidsbeperking in Wiekevorstse Steenweg wordt opnieuw verlengd
In Wiekevorstse Steenweg werd vanaf 1 februari tot 31 oktober 2019 een snelheidsbeperking tot 50 km/u ingevoerd als proefopstelling. Deze snelheidsbeperking wordt verlengd voor onbepaalde duur.
Lees verder

Muzikaal concours voor Neteland: Nief Talent
Ben jij een muzikant of een dj en heb je zin in een uitdaging? Ben je van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is Nief Talent iets voor jou! De jeugdhuizen en vrijetijdsdiensten van deze gemeenten organiseren een muziekwedstrijd met finale op vrijdag 13 maart 2020 in het jeugdhuis van Herentals.
Lees verder

Herfstbrunch in Driane
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Driane op vrijdag 22 november 2019 van 10.00 tot 13.00 uur een herfstbrunch. Je kan voor 16 euro per persoon lekker komen genieten van een uitgebreid buffet. Inschrijven kan tot 15 november 2019.
Lees verder

Vacature | ICT-verantwoordelijke
Wij zoeken een ICT-verantwoordelijke die voltijds aan de slag kan voor onbepaalde duur. Je zoekt, implementeert en onderhoudt de meest geschikte ICT-toepassingen. Je bent mee verantwoordelijk voor het uitrollen van het ICT-beleid en het opvolgen van trends en technische evoluties. Solliciteren doe je ten laatste op maandag 25 november 2019.
Lees verder