Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 10 november 2019

Herenthout: Infoavond | Communiceren met pubers

Herenthout
Infoavond | Communiceren met pubers
Op dinsdag 19 november 2019 komt Bart Moens van de 'Iets anders Compagnie' een lezing geven over leven met een puber in huis. Je leert een aantal basisvaardigheden en je krijgt een aantal inzichten die het contact met je puber positief beïnvloeden: meer begrip, meer respect en meer resultaat.
Lees verder

Boekvoorstelling | Als het gewone bijzonder wordt
Als Petra mama wordt van een tweeling die veel te vroeg geboren wordt en beperkingen heeft, wordt het mama-zijn plots heel bijzonder. Ze start noodgedwongen een zoektocht naar oplossingen voor elk individu van haar gezin maar ook voor het geheel. We verwelkomen Petra op maandag 25 november 2019.
Lees verder

Nomineer je sportlaureaten voor 2019
Naar jaarlijkse gewoonte huldigt de gemeentelijke sportraad de sportlaureaten van het afgelopen jaar en zet ze een verdienstelijk persoon uit de Herenthoutse sportwereld in de bloemetjes. Ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Stuur je nominatie voor hem of haar of hen dan in ten laatste op 20 november 2019.
Lees verder

Herenthout (be)weegt | Kookworkshop 'Feestelijke hapjes' met diëtist
Inspiratie nodig voor de komende feestdagen? Sta jij ook altijd versteld hoe anderen allerlei lekkere hapjes op tafel zetten? In deze workshop gegeven door diëtiste An De Busser ga je aan de slag en kook je zelf in een mum van tijd gezellige feestelijke hapjes tevoorschijn. Ook niet-deelnemers van Herenthout (be)weegt kunnen inschrijven!
Lees verder