Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 6 november 2019

Gemeente Mol: Sofie Walk & Run en Okra Achterbos schenken cheque aan Kom op tegen Kanker

Sofie Walk & Run en Okra Achterbos schenken cheque aan Kom op tegen Kanker

Sofie Walk & Run en Okra Achterbos overhandigden op 4 november elk een cheque aan het Mols comité Kom op tegen Kanker. Okra Achterbos schonk een cheque ter waarde van 3.505 euro, de opbrengst van de croques- en pannenkoekenbak die zij in oktober organiseerden. Sofie Walk & Run doneerde 5.000 euro, het resultaat van een wandeldag die eveneens in oktober plaatsvond.

Lees verder

Openbaar onderzoek herziening Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) Centrum

De gemeenteraad heeft op 21 oktober 2019 het 'RUP Centrum-Herziening' voorlopig vastgesteld. Het college van burgemeester en schepenen onderwerpt het RUP aan een openbaar onderzoek dat loopt van 12 november 2019 tot en met 10 januari 2020. 

Lees verder

320 kinderen op schooluitstap naar landbouwbedrijf

Tussen 5 en 22 november brengen 320 kinderen uit het derde en vierde leerjaar een bezoek aan een landbouwbedrijf. In totaal nemen zes bedrijven en tien scholen deel aan het project. Met dit initiatief wil de landbouwraad van onze gemeente de kinderen laten kennismaken met het landbouwleven.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op maandag 11 november

Op maandag 11 november (Wapenstilstand) zijn de gemeentediensten gesloten. Ook zwembad Vita Den Uyt blijft dicht. Uitzondering is de bar van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. In Zaal 't Getouw kan je om 20 uur gratis naar de film 'They Shall Not Grow Old'. Dit is een documentaire die de Eerste Wereldoorlog toont zoals je hem nog nooit gezien hebt. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be.

 

Lees verder