Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 november 2019

Gemeente Mol: Maandprogramma bewoners woonzorgcentrum Ten Hove november

Maandprogramma bewoners woonzorgcentrum Ten Hove november

Bekijk hier wat we in de maand november in petto hebben voor de bewoners van ons woonzorgcentrum in Ten Hove.

Lees verder

Wil je zuiniger verwarmen? Vraag gratis huisbezoek aan van verwarmingscoach

Wil je thuis zuiniger verwarmen zonder verlies van comfort? Onze verwarmingcoaches helpen je graag op weg. Ze komen bij je langs en geven advies en tips op maat van jouw woning en levensstijl. Vraag gratis een huisbezoek aan. De verwarmingscoach contacteert je daarna voor een afspraak.

Lees verder

Werkt jouw organisatie of vereniging met vrijwilligers? Vul vragenlijst in!

Het gemeentebestuur is fier op alle Molse vrijwilligers en wil het vrijwilligerswerk nog beter ondersteunen. Maar hoe doen we dat het best? Hiervoor hebben we jouw inbreng nodig. Laat van je horen en vul de vragenlijst voor 15 december in via www.gemeentemol.be/bevragingvrijwilligersmol. Het neemt maar tien minuutjes in beslag. Zo bouw jij mee aan een vrijwilligersvriendelijk Mol.

Lees verder

Start bouw overdekte afscheidsruimte op begraafplaats Kruisven

Het gemeentebestuur start in de week van 11 november met de bouw van een overdekte afscheidsruimte op de begraafplaats Kruisven. De werken starten met het rooien van een aantal bomen op de plaats waar de afscheidsruimte komt. Vanaf 25 november begint een aannemer dan met de bouw van de afscheidsruimte. De begraafplaats blijft steeds toegankelijk, al kunnen de werken mogelijk voor wat hinder zorgen.

Lees verder