Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 november 2019

Gemeente Haaltert: Week van de Afvalophaler en Reyclageparkwachter

Week van de Afvalophaler en Reyclageparkwachter

Van 18 tot 24 november 2019 zetten we onze afvalophalers en recyclageparkwachters in de bloemetjes en vragen we extra aandacht voor hun zware en belangrijke werk.

Lees verder

Wegenwerken Denderhoutem november-december

Vanaf maandag 25 november starten er wegenwerken in Denderhoutem. De Molenstraat tot en met Dorp zijn eerst aan de beurt, gevolgd door Terlinden, Ankerstraat en een stukje van de Bareelstraat. De laatste fase is voor het kruispunt Molenstraat/Schoolstraat. Dit gebeurt in 3 fases, op onze pagina www.haaltert.be/wegenwerken vind je alle details per fase, data van de werken, een plan per fase met aanpassingen aan de straten en rijrichtingen, parkeerverbod, etc... De bewoners worden eerstdaags op de hoogte gebracht d.m.v. een bewonersbrief.

Lees verder

Paella op de markt - Week van de Smaak

Vrijdag 22 november ben je van harte welkom op de markt voor een portie paella en/of een glaasje wijn. De opbrengst gaat naar vzw De Wombat voor De Warmste Week. Er zijn proevertjes aan € 4, een glaasje wijn aan € 3 of een volledige maaltijdportie paella aan € 10. Vooraf reserveren is mogelijk.

Lees verder

Opgelet voor websites die uittreksels uit het strafregister aanbieden

Let op, er zijn onbetrouwbare websites die uittreksels uit het strafregister aanbieden tegen betaling. Heb je een uittreksel uit het strafregister nodig? Vraag het gratis aan bij de dienst Burgerzaken in het gemeentehuis of online op www.haaltert.be/e-loket. De FOD Justitie onderzoekt de zaak van de illegale praktijken.

Lees verder