Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 november 2019

Gemeente Boom: Werken parking Dirkputstraat gaan op 12 november van start

Werken parking Dirkputstraat gaan op 12 november van start
Op 12 november wordt er door aannemer Hertsens gestart met de aanleg van een nieuwe parking in de Dirkputstraat. Na afbraak van het lokaal huisnummer 391 krijgt het terrein een nieuwe invulling als parking en dit als tegemoetkoming aan de parkeerdruk in de wijk.
Lees verder

Begraafplaats heeft sterretjesweide
Op 1 november 2019 werd de nieuwe sterretjesweide op onze begraafplaats ingehuldigd. Het lokaal bestuur wil immers dat ook kindjes die tijdens de zwangerschap overleden zijn een eigen plekje krijgen op de begraafplaats.
Lees verder

Diensten gesloten op maandag 11 november
Op 11 november zijn onze diensten gesloten omdat het Wapenstilstand is. Op dinsdag 12 november helpen wij je graag opnieuw verder.
Lees verder

Seniorenweek in Boom
Tijdens de jaarlijkse seniorenweek van 18 tot 24 november worden heel wat activiteiten georganiseerd voor alle Boomse 55-plussers. De seniorenadviesraad organiseert een 55-plusbeurs en een open vergadering; en je kan die week ook heel wat activiteiten van de seniorenverenigingen komen uitproberen.
Lees verder

Aankomst Sint op 30 november
Goed nieuws uit Spanje want Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten laten weten dat zij ook dit jaar weer een bezoekje brengen aan onze gemeente. Zij zullen op zaterdag 30 november, omstreeks 13.30u, met de Vrouwe Nele aanmeren aan de Kaai.
Lees verder

Binnenkort eerste YouthStart training in Boom voor kanszoekende jongeren
Op 2 december start in Boom een YouthStart training met 10 kanszoekende jongeren tussen 16 en 30 jaar. Deze jongeren vinden door omstandigheden moeilijker aansluiting bij het onderwijs en/of de arbeidsmarkt.
Lees verder