Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 9 november 2019

Gemeente Asse: Kom mee een bos aanplanten op 14 december

Gemeente Asse
Kom mee een bos aanplanten op 14 december
Het gemeentebestuur organiseert een bosaanplanting nabij Putberg. Je bent welkomt om mee te planten op zaterdag 14 december van 09.30 tot 12.00 uur.
Lees verder

Inname openbare weg: werken overweg Oude Merchtemsebaan
In opdracht van Infrabel voert Algemene Onderneming E. De Vuyst nv van 14 tot 16 november onderhoudswerken uit aan de overweg Oude Merchtemsebaan.
Lees verder

Herdenking Wapenstilstand
Naar jaarlijkse traditie worden in Asse en deelgemeenten de overleden oud-strijders, de oorlogsslachtoffers en de Wapenstilstand plechtig herdacht.
Lees verder

Workshop 'takkenwallen en vlechtwerken' op 23 november
Intradura organiseert op 23 november, samen met het gemeentebestuur en de provincie, een workshop over hoe je snoeihout in je tuin kan verwerken. Deze gratis workshop vindt plaats van 10.00 tot 12.00...
Lees verder

Gespreksnamiddag 'Het leven zoals het was'
Op 7 november organiseert de bib een gespreksnamiddag over het leven in de jaren vijftig. We gaan terug in de tijd, naar het dagelijks leven in België vlak voor de golden sixties.
Lees verder

Verbod op vuurwerk en wensballonnen
Met de feestdagen in het vooruitzicht, wordt vuurwerk weer brandend actueel. Dat mag je gerust letterlijk en figuurlijk nemen.
Lees verder

Inname openbare weg: Boterberg naast huisnummer 15
Naar aanleiding van de bouw van een woning in Boterberg naast huisnummer 15 is van 12 november t.e.m. 3 december de weg afgesloten.
Lees verder

Ruben Van Gucht vertelt sportverhalen
In 'Sportman' bundelt Ruben Van Gucht de verhalen die zich de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zijn carrière en in zijn leven. Op 14 november om 20.00 uur op de zolder van het Oud Gasthuis.
Lees verder

De Lijn past dienstregelingen aan
Van 4 november tot 20 december 2019 past De Lijn de dienstregeling van een aantal lijnen aan.
Lees verder

Vernieuwen trottoir Steenweg
Op 12 november start aannemer De Jonge nv met het herstel van het trottoir aan de even zijde van Steenweg, vanaf de hoek met de Mollestraat tot aan het A. Rodenbachsteegje.
Lees verder

Dringende herstelling waterlek Nieuwstraat 51
De firma GKW voert op zaterdagvoormiddag 9 november in opdracht van Farys een dringende herstelling van een waterlek uit in de Nieuwstraat t.h.v. huisnummer 51.
Lees verder

Welkom op de babyborrel op 23 november
Huis van het Kind, de bib en Kind & Gezin nodigen alle ouders met een baby geboren in 2019, uit in de bib voor een babyborrel!
Lees verder