Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 11 oktober 2019

Herenthout: Bouwgrond uit de hand te koop

Herenthout
Bouwgrond uit de hand te koop
Ben je van plan om te bouwen in Herenthout en ben je nog op zoek naar een bouwgrond? Gemeente Herenthout heeft een perceel bouwgrond te koop in Cardijnlaan. De bouwgrond is 418 m² groot en is te koop uit de hand voor de prijs van 97 229,70 euro. De notariskosten zijn bijkomend nog ten laste van de koper.
Lees verder

13e Dag van de Ambachten
Op zondag 17 november 2019 zetten talrijke erkende Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 13e Dag van de Ambachten. Overal in het land kan het grote publiek kennismaken met hun knowhow en passie. Je ontdekt er steeds meer gevarieerde, originele en zelfs ongeziene activiteiten. In Herenthout neemt 'Luxpen' deel.
Lees verder

Werken in Schoetersstraat
Tussen dinsdag 15 oktober en vrijdag 15 november 2019 zal bvba IGM werken uitvoeren aan de gasleiding in Schoetersstraat, ter hoogte van huisnummer 47. Hierdoor zullen het voetpad, het fietspad en een deel van de rijbaan onderbroken zijn waardoor de voorrangsregel geldt. Bestuurders die uit de tegenovergestelde richting komen hebben voorrang.
Lees verder

Werken in Langstraat
Tussen dinsdag 15 oktober en vrijdag 15 november 2019 zal bvba IGM grond- en kabelwerken uitvoeren in Langstraat, ter hoogte van huisnummer 34 en 36. Hierdoor zullen het voetpad, het fietspad en een deel van de rijbaan onderbroken zijn waardoor de voorrangsregel geldt. Bestuurders die uit de tegenovergestelde richting komen hebben voorrang.
Lees verder