Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 18 oktober 2019

Gemeente Mol: Oud worden in Mol ‘plezanter’ dan elders in de Kempen

Oud worden in Mol 'plezanter' dan elders in de Kempen

Oud worden in onze gemeente is plezanter dan elders in de Kempen. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Nieuwsblad waarbij onze gemeente een score van 9,13/10 behaalt. Als we dit cijfer vergelijken met de scores in heel Vlaanderen pronken we trots in de top vier. De aanwezigheid van een uitgebreide dienstverlening en de veelheid aan verenigingen liggen aan de basis van deze score. Maar ook de tevredenheid van 65-plussers over deze voorzieningen en activiteiten zorgden voor extra pluspunten.

Lees verder

Gemeentebestuur organiseert openbare houtverkoop op donderdag 21 november 2019

Het gemeentebestuur verkoopt tien loten hout. De openbare verkoop vindt plaats op donderdag 21 november om 16.30 uur in 't Getouw, zaal 3, Molenhoekstraat 2. De toewijzing gebeurt aan de hoogste bieder met inschrijvingen onder gesloten omslag. Geïnteresseerden kunnen de goederen bezichtigen op de gemeentelijke stapelplaats Drill (Kruisven) op dinsdag 12, donderdag 14 en vrijdag 15 november tussen 9 en 15 uur.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk

Het gemeentebestuur zoekt een maatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband voor bepaalde duur, niveau B. Het gaat over een snelle indiensttreding. Solliciteren kan tot en met 3 november 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Realisatie gemeenschapshuis Donk te zien op RTV op 19 en 20 oktober

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober kan je op RTV – in de rubriek 'Volgspot' - een korte reportage zien over een project in Mol-Donk. Tijdens deze aflevering, die opgenomen werd op 17 september, richt het programma de 'Volgspot' onder andere op de realisatie van het gemeenschapshuis in Donk. Vanaf maandag 21 oktober vind je de uitzending ook terug op https://www.provincieantwerpen.be/provinciebestuur/regionale-media/volgspot.html.

Lees verder