Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 oktober 2019

Gemeente Mol: Jeugd en toegankelijkheid confronteert kinderen met beperkingen bij handicap

Jeugd en toegankelijkheid confronteert kinderen met beperkingen bij handicap

Van 7 tot en met 24 oktober nemen tien scholen uit onze gemeente deel aan de 16de editie van het scholenproject 'Jeugd en toegankelijkheid'. Mensen met een handicap delen hun ervaringen over de beperkingen die zij dagelijks ondervinden omwille van de onaangepaste omgeving. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om zelf te ontdekken hoe het is om met een beperking te functioneren door onder andere zelf op pad te gaan met krukken, blindenstok of rolstoel.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt dringend polyvalent administratief medewerkers

Het gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers, niveau C, in contractueel dienstverband voor bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2019.

Lees verder

Wielerwedstrijd 'Memorial Rik Van Steenbergen' doorkruist Mol op 13 oktober

Op zondag 13 oktober doorkruist de internationale wielerwedstrijd 'Memorial Rik Van Steenbergen/Kempen Classic' achttien Kempense gemeenten, waaronder ook Mol. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Sporza en RTV, maar wij kunnen de renners tussen 14 en 15 uur in onze gemeente echt 'live' aan het werk zien! Op www.bingoalcyclingcup.be vind je alle info, het parcours, de tijdtabel,…

Lees verder

Spoorwegovergang Ginderbuiten – Rozenberg dicht van 12 tot 14 oktober

Van zaterdag 12 oktober (12 uur) tot maandag 14 oktober (6 uur) gaat de spoorwegovergang Ginderbuiten – Rozenberg dicht voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Infrastructuurbeheerder Infrabel voert dan een groot onderhoud uit. Er wordt een omleiding voorzien.

 

 

Lees verder