Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 oktober 2019

Gemeente Mol: Doorgangsverbod Boomgaardstraat van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober

Doorgangsverbod Boomgaardstraat van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober

Vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober geldt een doorgangsverbod in de Boomgaardstraat, vanaf huisnummer 6 tot de Corbiestraat. De maatregel wordt ingevoerd voor het plaatsen van een bouwkraan en het leveren van betonplaten aan residentie De Boomgaard.

Lees verder

Dienst toerisme uitzonderlijk gesloten op dinsdag 8 oktober

Op dinsdag 8 oktober is de dienst toerisme uitzonderlijk gesloten. Op woensdag is de dienst opnieuw bereikbaar en ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

 

Lees verder

Beleefpad 'StoerToer' voor gezinnen en kinderen officieel open!

De dienst toerisme biedt een gloednieuwe wandelroute aan voor gezinnen en kinderen van 3 tot 12 jaar: de StoerToer! Het beleefpad loopt over een afstand van drie kilometer en start en eindigt aan zorgboerderij De Galbergen, Don Boscostraat 35. Verschillende hindernissen staan helemaal klaar om overwonnen te worden!

Lees verder

Gemeentebestuur verwelkomt nieuwe inwoners tijdens onthaaldag

Bijna 150 nieuwe inwoners gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur om op zaterdag 5 oktober deel te nemen aan de 'onthaaldag'. Elk jaar heeft het gemeentebestuur de gewoonte alle nieuwe inwoners van het afgelopen jaar uit te nodigen voor een kennismakingsdag.

Lees verder