Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 oktober 2019

Gemeente Boom: Evy Raes laat je binnen kijken in Boomse huizen

Evy Raes laat je binnen kijken in Boomse huizen
Tijdens de zomermaanden gingen De Steiger en fotografe Evy Raes op zoek naar foto's van Boomse interieurs. Liefst met een leuk verhaal of interessante inhoud. Een jury selecteerde per wijk 1 foto. De 5 winnaars kregen in september een bezoekje van Evy Raes. Zij maakte de foto opnieuw.
Lees verder

Parking Wyckmansveld wordt ingehuldigd
Op vrijdag 11 oktober om 17u heft het college van burgemeester en schepenen samen met de buurtbewoners het glas op de aanleg van de nieuwe parking in het Wyckmansveld. Met deze inhuldiging wil het bestuur de omwonenden bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de werken.
Lees verder

Film over virtuele liefde op het witte doek in Boom
Op 22 oktober kan je in de Schouwburg in Boom naar de film 'Celle que vous croyez' komen kijken. Er zijn nog tickets te koop voor dit meeslepend verhaal over virtuele liefde.
Lees verder

Workshop 'smartphone fotografie'
Neem je graag kiekjes met je smartphone maar ben je nog op zoek naar een manier om je foto's een persoonlijke touch te geven? Dan is deze workshop van CC De Steiger op 20 oktober zeker iets voor jou! Inspiratie halen we bij alledaagse voorwerpen die je ook thuis vindt.
Lees verder

CC De Steiger leert je piñata maken
Piñatas maken en kapot kloppen is een ritueel dat al honderden jaren mee gaat. In vele culturen zijn piñatas een onderdeel van belangrijke vieringen, zoals verjaardagen en andere mijlpalen in het leven. Ze staan ook symbool voor het vergankelijke.
Lees verder

Praktische workshop reanimatie bij kinderen
Op woensdag 27 november organiseert Huis van het kind Boom een praktische workshop rond het reanimeren van baby's, peuters en schoolgaande kinderen. Alle ouders, grootouders of andere mensen die vaak op kinderen letten zijn welkom.
Lees verder