Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 september 2019

Gemeente Mol: Wijzigingen binnen college en gemeenteraad

Wijzigingen binnen college en gemeenteraad

Van 9 september tot en met 4 december is schepen Luc Van Craenendonck (CD&V) wegens medische redenen verhinderd om zijn mandaat als schepen uit te oefenen. Tijdens deze periode vervangt Frederik Loy (CD&V) Luc Van Craenendonck als schepen. Hij legde op 9 september de eed af tijdens de gemeenteraad. Ook Mehmet Arikan (CD&V) legde de eed af tijdens de gemeenteraad van 9 september. Hij vervangt Luc Van Craenendonck als gemeenteraadslid tijdens deze periode.

Lees verder

Gebrek aan respect voor toeristisch fietspad Lommelseweg in Postel

Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste het gebrek aan respect van sommige landbouwers en loonwerkers voor het toeristisch fietspad van de Lommelseweg in Postel. Afgelopen lente investeerde het gemeentebestuur fors in een structurele herstelling van dit betonnen fietspad. We stellen jammer genoeg vast dat er opnieuw met zware landbouwvoertuigen over het fietspad wordt gereden.

Lees verder

Jakob Smitsmuseum voortaan lid van museumpas: 1 pas, 161 musea, 235 expo's

Het Jakob Smitsmuseum is voortaan lid van 'museumPASSmusées, kortweg 'museumpas'. Museumpas is een abonnement waarmee je een jaar lang alle deelnemende Belgische musea kan bezoeken wanneer je wil en zo vaak je wil. Ook het Jakob Smitsmuseum hoort hier voortaan bij. Bovendien bezoek je ook tijdelijke tentoonstellingen gratis of met een fikse korting. Koop je museumpas voor 50 euro in het Jakob Smitsmuseum of de andere deelnemende musea. Bestellen kan ook via www.museumpassmusees.be/nl.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige wegen

Ben je ge√Įnteresseerd in de wegeninfrastructuur van onze gemeente? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige wegen, niveau B, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 10 oktober 2019 via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Lees verder