Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 13 september 2019

Gemeente Mol: Slagmolenstraat in Ezaart afgesloten op dinsdag 17 september door werken

Slagmolenstraat in Ezaart afgesloten op dinsdag 17 september door werken

Op dinsdag 17 september is de Slagmolenstraat in Ezaart vanaf 8.30 uur afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers en voetgangers. Deze tijdelijke maatregel is nodig voor een vlot verloop van de rioleringswerken op het kruispunt Slagmolenstaat - Ezaart - Kortestraat die volop aan de gang zijn. Vanaf woensdag 18 september is de Slagmolenstraat opnieuw bereikbaar via de Zuiderring. Aan de kant van Ezaart blijft de Slagmolenstraat afgesloten tot het einde van de werken.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt ICT-directeur

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse directeur ICT, in statutair dienstverband dienstverband, niveau A, salarisschaal A5a-A5b. Solliciteren kan tot en met 6 oktober 2019. Stuur je kandidatuur bij voorkeur via mail aan vacature@gemeentemol.be of per post naar gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Leerlingen Gibbo Galbergen leren een beroep in de praktijk dankzij werkplekleren

De beste manier om een vak te leren, is meedraaien op de werkvloer! Ook Gibbo Galbergen, de gemeentelijke school voor buitengewoon beroepsonderwijs, denkt er zo over. Dankzij het project 'werkplekleren' geven zij hun leerlingen de kans om een beroep in de praktijk aan te leren. Werkervaring die meteen ook de kans op een job vergroot.

Lees verder

Reserveer een standplaats voor boekenverkoop bibliotheek op zaterdag 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober kan je als particulier je eigen boeken, cd's, dvd's verkopen tijdens de jaarlijkse boekenverkoop van de bib. Interesse? Reserveer dan uiterlijk op 3 oktober een tafel via bibliotheek@gemeentemol.be, 014 33 07 64 of aan de balie van de bib. Per tafel betaal je een voorschot van 10 euro. Let op! De plaatsen zijn beperkt.

Lees verder