Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 27 september 2019

Gemeente Kaprijke: Verdienstelijke inwoners 2017 bekend

Gemeente Kaprijke
Verdienstelijke inwoners 2017 bekend
De verdienstelijke inwoners 2017 zijn bekend: Simonne Van De Velde, AC Boslopers, Stefanie Van Wynsberge, Koen Pauwels, Plan B vzw, Chiro Lembeke en Julien Matthys. De hulde werd een avond in ware Hollywoodstijl, vol glamour, glitter en goud.
Lees verder

Belgium Cycle Chic fototeam op safari in Kaprijke
Op 21 september mocht fietsend Kaprijke voor de lens op de Route: een initiatief van de Fietsersbond om fietsen en fietsers in de kijker te plaatsen.
Lees verder

Voorbereidende werken voor heraanleg Plein-Paardenmarkt
Op woensdag 10 januari starten de voorbereidende werken voor de realisatie van de tweede fase van de dorpskernvernieuwing: de heraanleg van de ventwegen aan de Paardenmarkt. Vooraleer te starten met de wegenis- en rioleringswerken, zal de aannemer eerst een aantal bomen rooien langs de ventwegen.
Lees verder

Identiteitskaart verloren of gestolen? Bel DOC STOP!
Ben je je Belgische identiteitskaart, paspoort of verblijfstitel (model met chip) verloren of werd deze gestolen? Bel dan gratis 00800 2123 2123 en blokkeer je kaart via DOC STOP.
Lees verder

Startschot voor bouw nieuwe assistentiewoningen in Lembeke
Het OCMW heeft een nieuwe bestemming voor de site van het oude rustoord Sint-Jozef in Lembeke. Het bestuur gaat in zee met privé-partner Senior Investments uit Evergem voor de bouw van 36 ruime assistentiewoningen in het hartje van Lembeke.
Lees verder