Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 24 september 2019

Gemeente Boom: CC De Steiger start seizoen met volle zaal

CC De Steiger start seizoen met volle zaal
Het Boomse cultuurcentrum vliegt er na de zomerstop opnieuw in… en hoe! Op vrijdag 20 september staat Scala op het podium van een uitverkochte schouwburg.
Lees verder

Ontsluitingsweg achter Kapelstraat-Kerkhofstraat wordt aangelegd
Rond 21 oktober start de firma Norré Behaegel met de aanleg van de ontsluitingsweg achter de woningen op de hoek van de Kapelstraat en de Kerkhofstraat. De werken zullen tot begin december duren. Er zal ook openbare verlichting geplaatst worden.
Lees verder

Opendeurdag brandweer Boom op 29 september
Op 29 september zet Brandweerzone Rivierenland de deur van de Boomse brandweerpost in de Dijleweg 5 open. Je kan er tussen 11u en 21u terecht.
Lees verder

Boom test BE-Alert
Op donderdag 3 oktober om 10 uur organiseert de gemeente Boom een test van BE-Alert. Ook een aantal buurgemeenten zullen die dag een testbericht versturen.
Lees verder

Eerste prikkelarm kermismoment in Boom
Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert het Lokaal bestuur Boom een prikkelarm kermismoment tussen 16u en 18u. Dit is een primeur voor Boom en zelfs voor de hele Rupelstreek.
Lees verder

Oktoberfestparty in Feestpaleis
Op zaterdag 12 oktober kan iedereen die houdt van lederhosen en grote pintjes in het Feestpaleis terecht voor een Oktoberfestparty.
Lees verder