Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 12 september 2019

Gemeente Boom: Boomse 55-plussers gaan wandelen in Boom en omgeving

Boomse 55-plussers gaan wandelen in Boom en omgeving
Ben je 55+ en wens je op een aangename manier je conditie te verbeteren of heb je nood aan meer beweging? Neem dan zeker eens een kijkje in het programma van de sport overdag. Op maandag 9 en 23 september gaan ze alvast wandelen.
Lees verder

Open Monumentendag in Boom
Op zondag 8 september is het Open Monumentendag en ook in Boom tonen we met plezier ons mooie erfgoed aan iedereen die het wil ontdekken. Er zijn twee initiatieven die je zondag kan komen bekijken.
Lees verder

Het Blad is er
De nieuwe editie van Het Blad wordt momenteel bedeeld. Wil je weten wat er in september en oktober op het programma staat in onze gemeente? Je kan het hier ook digitaal raadplegen.
Lees verder

Energiefit–sessie en Bouwfit-dagen in Ecohuis
Het Boomse Ecohuis 't Kleibrood wil mensen graag advies geven om bewuster en duurzamer te leven. In september staan er enkele interessante infosessies op het programma voor wie zich duurzamer wil verplaatsen en voor (ver-)bouwers.
Lees verder

Infosessie 'De no-nonsense aanpak over gezonde voeding'
Lekker eten en drinken is en blijft belangrijk voor de meeste mensen. En toch blijft voeding de meest onderschatte weg naar een goede gezondheid. Op woensdag 25 september kom je in de bibliotheek alles te weten over gezonde voeding.
Lees verder

Wandelen en griezelen met Halloween
De tweejaarlijkse Halloween-griezelwandeling in en rond de buurt van Noeveren vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019. Het thema is: "Hollyween Noeveren @ the movies"
Lees verder