Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 30 augustus 2019

Gemeente Mol: Opening kruispunt Markt-Martelarenstraat-Nieuwstraat noodgedwongen uitgesteld

Opening kruispunt Markt-Martelarenstraat-Nieuwstraat noodgedwongen uitgesteld

De geplande opening van het kruispunt Markt – Martelarenstraat – Nieuwstraat op maandag 2 september 7 uur moet noodgedwongen met minstens een week worden uitgesteld. Draagkrachttesten van de fundering tonen aan dat deze onvoldoende sterk is. In die situatie is het technisch onverantwoord om de asfalteringswerken te laten plaatsvinden. De asfaltering kan pas worden uitgevoerd na het verbeteren van de fundering. Maandag 9 september in de vroege ochtend wordt vooropgesteld als nieuwe openingsdatum. 

Lees verder

Jeugd- en sportdienst gesloten op donderdag 5 september

Door een opleiding en teambuilding zijn de jeugd- en sportdienst gesloten op donderdag 5 september. Vanaf vrijdag 6 september gelden opnieuw de gewone openingstijden. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren-en-contact.

Lees verder

Bibliotheek op woensdag 4 september uitzonderlijk om 16.30 uur gesloten

Door elektriciteitswerken in 't Getouw sluit de bibliotheek op woensdag 4 september uitzonderlijk al om 16.30 uur en dus niet om 20 uur. Vanaf donderdag 5 september gelden opnieuw de gewone openingstijden. Raadpleeg hier onze actuele openingsuren.

 

 

Lees verder

Grabbelpas 2019: een groot succes vol dolle pret en plezier!

Ook dit jaar kwam het einde van de Grabbelpaszomer veel te snel in zicht. De jeugd- en sportdienst werken elk jaar samen met meer dan 30 clubs en externe organisaties en een groot team gemotiveerde monitoren, jobstudenten en animatoren om de kinderen uit onze gemeente supertoffe zomermaanden te bezorgen. Ook dit jaar was een overdonderend succes waar tussen 800 en 1000 kinderen van mochten genieten.

Lees verder