Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 16 augustus 2019

Gemeente Mol: Mol Feest! biedt specifieke faciliteiten voor bezoekers met een beperking

Mol Feest! biedt specifieke faciliteiten voor bezoekers met een beperking

Iedereen is welkom op Mol Feest!, ook bezoekers met een beperkte mobiliteit. Samen met Inter levert Mol Feest! op donderdag 22 augustus inspanningen om dit festival ook voor hen toegankelijk te maken. Er zijn extra parkeerplaatsen voor personen met een beperking, een rolstoelpodium en toegankelijk sanitair. Vragen over de toegankelijkheid op Mol Feest! kan je mailen naar molfeest@inter.vlaanderen.

Lees verder

Plantjesverkopers gezocht voor Kom op tegen Kanker op 13 en 14 september

Zin om de handen uit de mouwen te steken voor Kom op tegen Kanker? Verkoop dan azalea's tijdens de 25ste editie van het Plantjesweekend op 13 en 14 september! Heb je enkele uurtjes vrij? Mogen we op jouw hulp rekenen? Meld je dan als vrijwilliger via tegenkanker@gemeentemol.be of 014 33 05 03. Word plantjesverkoper en maak een vuist tegen kanker!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt technisch assistent keukenhulp

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent keukenhulp, in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3, voor onbepaalde duur. Solliciteer uiterlijk op 6 september. Vul bij voorkeur het online sollicitatieformulier in of stuur je kandidatuur via mail naar vacature@gemeentemol.be of per post aan gemeentebestuur Mol, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. 

Lees verder

Doorgangs- en parkeerverbod parking Rondplein voor 'Mol Feest!' op 22 augustus

Voor de festiviteiten rond 'Mol Feest!' wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. Zo geldt een doorgangs- en parkeerverbod, uitgezonderd vergunninghouders, op het Rondplein van dinsdag 20 augustus (na de dinsdagmarkt) tot vrijdag 23 augustus (18 uur). Mol Feest! vindt plaats op donderdag 22 augustus van 19 tot 23 uur op het Rondplein. Topacts zijn Radio Guga, Clement Peerens Explosition en dj's (Kobe) Ilsen & (Victor) Verhulst.

Lees verder