Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 7 augustus 2019

Gemeente Mol: Maandprogramma bewoners woonzorgcentrum Ten Hove - augustus

Maandprogramma bewoners woonzorgcentrum Ten Hove - augustus

Voor de maand augustus staat er weer een fris en zomers programma klaar voor onze inwoners. Op het einde van de maand draait Ludo tijdens 'Radio Ludo Live' verzoeknummers. Denk eraan jouw favorieten door te geven via het papieren maandprogramma dat je op de kamers terugvindt.

Bekijk hier wat er op de verschillende afdelingen gepland staat.

Lees verder

Tijdelijk zwem- & recreatieverbod in zwemvijver Europarcs Resort De Kempen

Bij een visuele controle van de zwemvijver op Europarcs Resort De Kempen (het vroegere Zilverstrand) stelde de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) op 1 augustus een verdachte drijflaag vast. Bij controle werd een ernstige bloei van de cyanobacterie vastgesteld (blauwalg). Op vraag van de VMM vaardigt waarnemend burgemeester Andreas Verbeke een tijdelijk zwem- en recreatieverbod uit in de vijver van dit vakantiepark. Het verbod geldt totdat het uitdrukkelijk wordt opgeheven.

Lees verder

Nog steeds vereniging gezocht voor hulp personeelsfeest gemeente op 21 september

Het gemeentebestuur zoekt nog steeds een Molse vereniging die tijdens het personeelsfeest een handje wil toesteken. Dit onder begeleiding van een ploeg professionele garçons. Het feest vindt plaats op zaterdag 21 september in de zaal van TISP, Kruisven. We verwachten dat je met ongeveer twaalf volwassenen (+20 jaar) van 18.30 tot 1.30 uur maximaal aanwezig bent. Interesse? Stel je kandidaat voor 16 augustus 2019 bij de dienst toerisme.

Lees verder

Zomersluiting Jakob Smitsmuseum van 15 augustus tot en met 3 september

Van donderdag 15 augustus tot en met dinsdag 3 september sluit het Jakob Smitsmuseum in Sluis even de deuren. Voor een bezoek is het dus wachten tot woensdag 4 september. Op www.jakobsmits.be vind je de actuele openingsuren en toegangsprijzen van het Jakob Smitsmuseum, maar ook heel wat info over het leven, het werk en de collectie van de Nederlands-Vlaamse kunstschilder Jakob Smits.

 

Lees verder