Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 20 augustus 2019

Gemeente Mol: 35.514 euro subsidie ‘Toerisme voor Allen’ voor Jeugdverblijf Galbergen

35.514 euro subsidie 'Toerisme voor Allen' voor Jeugdverblijf Galbergen

Het gemeentebestuur ontvangt 35.514 euro subsidies van Toerisme voor Allen voor de realisatie van een nieuw kampgebouw op de site Galbergen. Op basis van het reglement 'Toerisme voor Allen' diende het gemeentebestuur bij de Vlaamse overheid een subsidieaanvraag in. Het toegekende 'mooie' subsidiebedrag gaat specifiek naar brandveiligheidswerken. In de zomer van 2020 hopen we onze eerste gasten te mogen ontvangen op Jeugdverblijf Galbergen.

Lees verder

Inschrijven sportactiviteiten sportdienst september-december vanaf 26 augustus

Op maandag 26 augustus starten de inschrijvingen voor de sportactiviteiten september – december 2019 georganiseerd door de sportdienst. Vanaf 19 uur kan je zowel online  inschrijven als ter plaatse op het sportsecretariaat in de inkomhal van de sporthal, Rode-Kruislaan 20. Info over het inschrijven en het aanbod vind je in de brochure van de sportdienst, verkrijgbaar in sportcentrum Den Uyt of hier te downloaden.

Lees verder

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Lees verder

Dierenmarkt verhuist op zondag 25 augustus voor 'Alles Kids'

De dierenmarkt van zondag 25 augustus verhuist door de festiviteiten van 'Alles Kids' naar een andere locatie. Bezoekers vinden de standhouders die dag tussen 8 en 12 uur in de Corbiestraat (vanaf kruispunt Lakenmakersstraat tot en met kruispunt Boomgaardstraat), Adolf Reydamslaan (vanaf kruispunt Corbiestraat tot Sint-Pieterstraat) en in de Boomgaardstraat.

 

Lees verder