Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 22 augustus 2019

Gemeente Boom: Werken aan asbeststort hervat

Werken aan asbeststort hervat
Vanaf maandag 19 augustus worden verdere maatregelen genomen rond de asbestproblematiek in de kleiputten Terhagen. Het blootliggend asbest werd eerder al gefixeerd en de probleemzone werd voor het merendeel afgedicht met geotextiel.
Lees verder

Lokaal bestuur Boom laat je met hun auto's rijden
Je kan sinds een tijdje 2 personenwagens en 1 gesloten bestelwagen van het lokaal bestuur Boom gebruiken na de werkuren en tijdens het weekend. Ideaal voor mensen die af en toe een auto nodig hebben voor hun verplaatsingen.
Lees verder

Conceptnota provincie ook in Booms gemeentehuis beschikbaar
De bevolking groeit terwijl de beschikbare ruimte niet toeneemt. Willen we in de toekomst voor ieder-een ruimte om te wonen, te werken en te leven, dan moeten we nu afspraken maken over ons ruimte-gebruik.
Lees verder

Verhalenparade: voorleesplezier in de bib
Op woensdag 28 augustus 2019 kunnen kinderen tot 8 jaar weer gratis naar verhaaltjes komen luisteren tussen van 15u tot 16u. Kom jij ook mee luisteren?
Lees verder

Buurtfeest "De Klinkaard speelt mee!"
De Klinkaard uit Boom organiseert op zondag 15 september 2019 haar jaarlijks buurtfeest "De Klinkaard speelt mee". De Klinkaard biedt gespecialiseerde zorg op maat voor doven en slechthorenden met of zonder bijkomende ondersteuningsnood.
Lees verder

Word een echte koffiekunstenaar
Drink je graag espresso, lungo, cappuccino of liever een long black? Heb je thuis een espressomachine staan of wil je er graag een aanschaffen? Succes Koffie leert je op 28 september in hun branderij de handelingen en techniek om een correcte espresso te bereiden.
Lees verder