Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 augustus 2019

Gemeente Boom: Toneelstuk 'Geluk op Grootmoeders Wijze' voor Boomse 55-plussers

Toneelstuk 'Geluk op Grootmoeders Wijze' voor Boomse 55-plussers
'Geluk op Grootmoeders Wijze' is een ludiek toneelstuk voor en door senioren, met tips over geestelijke gezondheid. Het verhaal: een groepje bevriende senioren houdt wekelijk hun bijeenkomst in een cafeetje. Ook deze week... Kom op 16 september kijken en ontdek hoe jij fit in je hoofd kan blijven!
Lees verder

Bevrijdingscolonne doet Boom aan
Tussen 31 augustus en 9 september zal er een bevrijdingscolonne ons land doorkruisen. Op 7 september komt ze ook door onze gemeente.
Lees verder

Wekelijkse markt gaat door op 15 augustus
15 augustus is een feestdag, maar de wekelijkse markt gaat die dag wel gewoon door. Kom zeker eens langs!
Lees verder

Gemeentelijke diensten gesloten op 15 en 16 augustus
Op 15 augustus vieren wij Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart. Die dag zullen de gemeentelijke diensten gesloten zijn. Ook op 16 augustus zijn wij gesloten. Vanaf maandag 19 augustus kan je opnieuw bij ons terecht.
Lees verder

Verbeteringswerken aan strooiweide begraafplaats
In september zal er op de strooiweide op de gemeentelijke begraafplaats een paadje aangelegd worden. Door dit weggetje zal de strooiweide beter toegankelijk worden voor bezoekers en zal de asver-spreiding ook makkelijker kunnen verlopen. De aanpassing zal ook een esthetische verbetering zijn.
Lees verder

Parking De Schomme-Wyckmansveld wordt aangelegd
Vanaf 19 augustus start Hertsens Wegenwerken nv met de aanleg van de parking De Schomme –Wyckmansveld. Deze parking zal worden aangelegd in antraciete en grijze waterdoorlatende beton-straatstenen en krijgt ook het nodige groen.
Lees verder