Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 augustus 2019

Gemeente Boom: Kuntsproject geeft ouders ontspannend moment met hun kinderen

Kuntsproject geeft ouders ontspannend moment met hun kinderen
In 'massage-collage' installeren jong en oud zich per twee op een rustig eilandje in de ruimte. Een adempauze in de drukte! Op zondag 29 september komt dit project naar het Feestpaleis in Boom.
Lees verder

Gemeentelijke subsidie voor culturele verenigingen te Boom
Het lokaal bestuur Boom stelt in 2019 een krediet ter beschikking voor de subsidiƫring van de Boomse verenigingen die een culturele werking kunnen aantonen in de periode van 1 juli 2018 tot 30 juni 2019.
Lees verder

Opnebare verkoop gevonden fietsen en bromfietsen
Op zaterdag 14 september 2019 verkopen wij weer fietsen en bromfietsen die in onze gemeente gevonden zijn. Je kan ze vanaf 10u komen bekijken en de verkoop start om 11u. Je kan je fiets die dag ook laten graveren. Breng zeker je identiteitskaart mee.
Lees verder

Familiefietstocht Boomse Sportproevers
Tijdens Sportproevers, de naam zegt het zelf, kan je proeven van verschillende sporten in een ongedwongen sfeer. Deelnemen, actief zijn en plezier spelen de hoofdrol; winnen is leuk maar is niet het doel van deze activiteiten.
Lees verder

Leer energiezuinig ventileren
Op woensdag 11 september kan je in het Ecohuis terecht voor een infosessie over ventileren.
Lees verder

Start inschrijvingen sportkampen herfstvakantie
De zomervakantie loopt stilaan ten einde maar wij kijken al uit naar de volgende vakantie. Vanaf 2 september starten immers de inschrijvingen voor de leuke sportactiviteiten die in de herfstvakantie plaatsvinden.
Lees verder