Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 3 juli 2019

Stad Tongeren: Tijdens de zomermaanden kunt u de huisvuilzak naar het recyclagepark brengen

Tijdens de zomermaanden kunt u de huisvuilzak naar het recyclagepark brengen
Heeft u een volle huisvuilzak die u niet meer kunt buitenzetten omdat u op vakantie vertrekt? Of heeft u beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kunt u tijdens de zomermaanden deze naar het recyclagepark brengen.
Lees verder

Gratis nachtbussen Pukkelpop
Vanuit Tongeren kun je vlot met de lijnbus naar Pukkelpop in Kiewit reizen op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019.
Lees verder

Freddy wint 500 euro met ambi.pas
De heer Freddy Hechtermans wint als tweede een 'Koersbudget met de ambi.pas'. Hij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij zijn aankoop bij brasserie Intermezzo, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

José wint 500 euro met ambi.pas
Mevrouw José Surinx wint als derde een 'Koersbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij Grand café de Casque, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

Sluitingsdagen en zomerregeling stads- en OCMW-diensten
De zomerregeling loopt voor de meeste stadsdiensten van 15 juli tot en met 16 augustus. Sluitingsdagen: Feest van de Vlaamse Gemeenscap (11 juli) en O.L.V.-Hemelvaart (15 augustus). Toerisme Tongeren is wel open.
Lees verder

Werken voor de overheid
Wilt u graag werken voor de overheid? De eerste stad zoekt een deskundige bouw en een deskundige publieksbemiddeling Gallo-Romeins Museum.
Lees verder