Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 juli 2019

Retie: De digitale energiemeter

De digitale energiemeter
Vanaf 1 juli 2019 start Fluvius met de uitrol van de digitale energiemeter. Deze elektronische meter zal de huidige elektriciteits- en gasmeter vervangen. Met een digitale meter moet je minder en kan je meer.
Lees verder

Vragen over autisme? Dan kan je terecht bij Autisme Chat!
Kreeg je zelf de diagnose en zit je met vragen of bots je op moeilijkheden? Heb je opvoedingsvragen rondom je kind met autisme? Wil je graag kwijt wat je moeilijk valt in de relatie met je kind, partner, broer of zus met autisme?
Lees verder

Rookmelders verplicht vanaf 2020
Woningbranden eisen elk jaar heel wat mensenlevens. En het is vooral de verstikkende rook die hiervoor verantwoordelijk is. Je wordt 's nachts ook niet wakker van deze rook. Rookmelders vormen dan ook een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van brand.
Lees verder

VITO organiseert publieke vergadering aardbevingsrisico geothermie op 18 juli
Op donderdagavond 18 juli organiseert VITO een publieke infovergadering over de gebeurtenissen van einde juni en het toekomstige aardbevingsrisico van de geothermiecentrale. Inwoners van de gemeenten Dessel, Mol en Retie zijn welkom om 18.30 u. in de conferentiezaal van VITO, Boeretang 200, Mol.
Lees verder